Karadeniz'de korkutan yaratık!

Sinop’un Akliman sahilinde bulunan hayvan cesedi görenleri korkuttu.Sinop’ta safari turu düzenleyen Mustafa Apaydın isimli vatandaş, gezi sırasında sahilde yatan hayvan cesedi ile karşılaştı. Bunun üzerine aracını durdurup yerde yatanın hangi hayvana ait

Karadeniz'de korkutan yaratık!

Sinop’un Akliman sahilinde bulunan hayvan cesedi görenleri korkuttu.

Sinop’ta safari turu düzenleyen Mustafa Apaydın isimli vatandaş, gezi sırasında sahilde yatan hayvan cesedi ile karşılaştı. Bunun üzerine aracını durdurup yerde yatanın hangi hayvana ait olduğunu öğrenmeye çalışsa da başarılı olmadı. Konu ilgili açıklama yapan Safari tur işletmecisi Mustafa Apaydın şunları söyledi: "Bugün safarideydik geçerken dikkatimizi çekti. Boğulmuş mu yanmış mı pek anlayamadık, kıpkırmızı çıkmış. Ne olduğunu bilmiyoruz. Tabi buradan kalkması lazım, ağır bir koku veriyor. Yetkililerin de bununla ilgilenmesi gerekiyor" dedi.

Çevredeki vatandaşlar hayvanın ölüm nedeninin ne olduğunu ve acil olarak sahilden kaldırılması gerektiğini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel