Karadeniz'de kahreden yangın

 SAMSUN'un Yakakent İlçesi'nde ormanlık alanda çıkan yangın, şiddetli lodosun da etkisiyle 7 eve de sıçradı. Evlerdeki yangınlar kontrol altına alınırken, ormanlık alandaki söndürme çalışmalarına ağırlık verildi.Samsun'un Yakakent İlçesi Gündüzlü Mahalles

Karadeniz'de kahreden yangın

 SAMSUN'un Yakakent İlçesi'nde ormanlık alanda çıkan yangın, şiddetli lodosun da etkisiyle 7 eve de sıçradı. Evlerdeki yangınlar kontrol altına alınırken, ormanlık alandaki söndürme çalışmalarına ağırlık verildi.

Samsun'un Yakakent İlçesi Gündüzlü Mahallesi'nde ormanlık alanda bilinmeyen nedenle başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Şiddetli lodosun da etkisiyle yangın bir anda bölgedeki evlere de sıçradı. 7 evden alevler yükselince, buralarda oturanlar kendilerini sokağa attı. İhbar üzerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi alevlere müdahale etti. Güçlükle kontrol altına alınan yangında 7 ev kullanılamaz hale geldi.

Çam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alanda ekiplerin yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Bafra İlçe Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Ormanlık alanda başlayan yangın bölgedeki evlere de sıçradı. Çok şükür can kaybımız yok. Devletimiz maddi hasarlarımızı en kısa zamanda saracaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler