Karadeniz zekası bu

Bu fotoğraf Trabzon'un Kunduracılar Caddesi'nin hemen ortasında çekildi. Okay İmamoğlu (35) 15 yıldır Çimşir kaşık yaparak geçimini sağlamaya çalışıyor. O bu cadde'nin adeta müdavimi. O da herkes gibi bugünlerde işsizlikten yakınıyor. Yakınıyor yakınmasın

Karadeniz zekası bu

Bu fotoğraf Trabzon'un Kunduracılar Caddesi'nin hemen ortasında çekildi. Okay İmamoğlu (35) 15 yıldır Çimşir kaşık yaparak geçimini sağlamaya çalışıyor. O bu cadde'nin adeta müdavimi.

 O da herkes gibi bugünlerde işsizlikten yakınıyor. Yakınıyor yakınmasına da yine de kendi işini yapmaktan vazgeçmiyor. Okay İmamoğlu yaz sezonunun açılmasını bekliyor. Çünkü her yıl olduğu gibi yerli turistler onun birinci müşterisi. Ne de olsa memleket hasreti çeken, yörenin kültürel ürünlerine ilgi gösteren yerli turistler çimşir kaşık almadan geçmiyor.

 Bütün bunlar bir yana Okay İmamoğlu'nun kaşıklarını yaparken dikkatleri çeken bir başka icadı ise büyük ilgi görüyor. İmamoğlu bir anda bastıran yağmura karşın tedbirini hemen almayı da bildi.

Yanında taşıdığı şemsiyesini oturduğu caddenin üzerinde bulunan iki bina arasına yerleştiren İmamoğlu hem yağmurdan korunmuş oldu hem de işini yapmaya devam etti. Ama bulduğu yöntem doğrusu 'İşte Karadenizli zekası budur' dedirtmeyi de başardı.


Nurgül GÜNAYDIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel