Karadeniz yaylasında offroad heyecanı

Ordu Gezenbilir Off-Road Kulübü tarafından organize edilen etkinlik kapsamında katılımcılar, kent merkezinden 2 bin metre yükseklikteki Çambaşı Yaylası'na çıktı.Karlı yollardan geçerek yaylaya ulaşan off-road tutkunları, gerçekleştirdikleri gösteri ile re

Karadeniz yaylasında offroad heyecanı

Ordu Gezenbilir Off-Road Kulübü tarafından organize edilen etkinlik kapsamında katılımcılar, kent merkezinden 2 bin metre yükseklikteki Çambaşı Yaylası'na çıktı.

Karlı yollardan geçerek yaylaya ulaşan off-road tutkunları, gerçekleştirdikleri gösteri ile renkli görüntüler sundu. 20 aracın katıldığı etkinlikte, aileler de stres attı.

Kulüp Başkanı Muammer Çelebi, yaptığı açıklamada, her mevsimde farklı etkinliklerle stres attıklarını söyledi.

Karlı bir zeminde off-roadın güzel olduğunu vurgulayan Çelebi, "Haftanın stresini atmak, güzel dosttuk ve arkadaşlığımızı pekiştirmek adına güzel gün geçiriyoruz. Gezerken ailelerimizle gelmeyi tercih ediyoruz. Yarış konusunda değil, gezi, kamp veya safari gibi etkinlikleri daha çok seviyoruz" diye konuştu.

Elif Çelebi ise eşleri ile birlikte güzel bir gün geçirdiklerini ifade ederek, yerin karlı olmasına rağmen havanın iyi olduğunu anlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler