Karadeniz Vakfı'nın 23.yıl dönümü

  Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye'nin son 9,5 yılda müthiş bir istikrar yakaladığını ve gelişme sağladığını söyledi. Bayraktar, Karadeniz Eğitim Kültür ve Çevre Koruma Vakfı'nın kuruluşunun 23. yıl dönümü dolayısıyla İstinye'deki İbr

Karadeniz Vakfı'nın 23.yıl dönümü

 

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye'nin son 9,5 yılda müthiş bir istikrar yakaladığını ve gelişme sağladığını söyledi.

 

Bayraktar, Karadeniz Eğitim Kültür ve Çevre Koruma Vakfı'nın kuruluşunun 23. yıl dönümü dolayısıyla İstinye'deki İbrahim Cevahir Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, bu vakfı 23 yıl önce, hemşehrisi olan İbrahim Cevahir'in kurduğunu anımsattı.

 

İnsanları kalıcı yapan şeyin malları değil, bıraktıkları eserler olduğunu vurgulayan Bayraktar, ''Türkiye son 9,5 yılda müthiş bir istikrar yakaladı ve gelişme sağladı. Dünyanın her tarafına gidiyoruz. Yeni Zelanda'dan, Güney Kore'den veya dünyanın başka bir tarafından baktığımızda Türkiye'nin gelişmesi müthiştir. Bu gelişmeye paralel olarak birbirimize sarılacağız, birbirimizle olan küçük meselelerimizi arkamıza atacağız'' diye konuştu.

 

Gecede, çeşitli ülkelerden gelen halk oyunu ekipleri tarafından gösteriler yapıldı. 


KARADENİZ GECESİ’NDE BAKAN’A MEKSİKA ŞAPKASI

Karadeniz Gecesi’nde Bakan Erdoğan Bayraktar’a Meksika folklor ekibi tarafından Meksika şapkası hediye edildi. Bakan Bayraktar, hediye edilen Meksika şapkasını kafasına taktı.

 

Gece Zeynep Başkan’ın şarkılarıyla devam etti. Bakanlar Erdoğan Bayraktar, Hayati Yazıcı, Vali Avni Mutlu horon ekibin arasına girerek horon oynadılar. Zeynep Başkan’dan sonra ise İsmail Türüt sahneye çıktı. Türüt ilk olarak ‘terör’ şarkısını okudu, ardından ise Bakanları horon oynamaya davet etti. Bakan Bayraktar, Hayati Yazıcı uzun bir süre horon oynadılar.

 

Bu arada, Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, etkinlik öncesinde iş adamı Nurettin Eroğlu'nun oğlu Erdem Eroğlu'nun Çırağan Sarayı'ndaki düğününe katılarak, nikah şahitliği yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler