Karadeniz türküleri yetim kaldı

Belediye Başkan M. Volkan Canalioğlu Erkan Ocaklı'nın cenazesine katılmak üzere İstanbul'a gitti. Kanser hastalığına yenik düşen “Karadeniz Türkülerinin babası” Erkan Ocaklı'yı bir süre önce tedavi gördüğü Kartal Hastanesinde ziyaret etmiş, sağlık durumu

Karadeniz türküleri yetim kaldı

Belediye Başkan M. Volkan Canalioğlu Erkan Ocaklı'nın cenazesine katılmak üzere İstanbul'a gitti.

 

Kanser hastalığına yenik düşen “Karadeniz Türkülerinin babası” Erkan Ocaklı'yı bir süre önce tedavi gördüğü Kartal Hastanesinde ziyaret etmiş, sağlık durumu düzeldiğinde kendisinden Trabzon'da bir konser sözü almıştı.

 

Başkan Canalioğlu Erkan Ocaklı'nın ölümünün müzik dünyası için önemli bir kayıp olduğunu belirterek, “Bugün Türkiye'de Karadeniz Türküleri her kesim tarafından söyleniyorsa, bunun nedeni Erkan Ocaklı'dır.

 

Kendisini hastanede ziyaret ettiğimde eski sağlığına kavuşacağını ve Trabzon'a gelip bir konser vereceğini söylemişti. Geçtiğimiz Ağustos ayında yaptığımız festivale davet edip konser verdirmek istedik ancak olmadı. Allah rahmet eylesin” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel