Karadeniz Kurbanları Defnedildi

Samsun'un Yakakent ilçesinde yüzme bilmemelerine rağmen serinlemek için denize giren ve boğularak hayatını kaybeden 4 gencin cenazeleri, gözyaşları arasında toprağa verildi.Yakakent ilçesi Kozköy Mahallesi sahilinde dün saat 16.00 sıralarında denize giren

Karadeniz Kurbanları Defnedildi

Samsun'un Yakakent ilçesinde yüzme bilmemelerine rağmen serinlemek için denize giren ve boğularak hayatını kaybeden 4 gencin cenazeleri, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yakakent ilçesi Kozköy Mahallesi sahilinde dün saat 16.00 sıralarında denize giren kardeşler Handan Günel (13) ve Havanur Günel (17) ile kuzenleri Muharrem Günel (15) ve Gizem Ak (17) boğularak hayatını kaybetti. Gençlerin cenazeleri, Yakakent Devlet Hastanesi morgundan alınarak Yeni Mahalle'deki evlerinin önüne getirildi. Tabutlar yan yana dizilince gözyaşlarına boğulan yakınlarının feryatları yürekleri dağladı.

Gizem'in anne ve babası Nursen-Kadir Ak çifti, Havanur ve Handan'ın anne ve babası Nezaket ve Şaban Günel çifti ile Muharrem'in anne ve babası Gülşen ve Adem Günel çifti tabutların başında sinir krizleri geçirdi. Ölen gençlerin aileleri, "Bu acıya nasıl dayanalım. Ağızlarını niye bağladınız? Yaprak dökümü sırası bize mi geldi? Ah ciğerim, kuzularım" diyerek gözyaşı döktü.

Çocukların anneleri baygınlık geçirirken, tabutlarda ölen gençlerin yüzlerine bakılması sırasında izdiham yaşandı. Bazı vatandaşlar cenazelerin gösterilmemesi gerektiğini söylemesine rağmen gençlerin yüzlerine bakan yakınları feryat etti. Yüreği yaralı anneler, "Dördünüz nasıl gidecek? Kuzularım" diye gözyaşı döktü.

Gençlerin cenazeleri, okunan dualar eşliğinde evin önünden Yenimahalle Camii'ne götürüldü. Camide öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından cenazeler, Kozköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Handan Günel'in bu sene Sinop Anadolu Öğretmen Lisesi'ni kazandığı, Havanur Günel'in Alaçam Meslek Lisesi 3. sınıfına geçtiği, Muharrem Günel'in Sinop-Gerze Anadolu Turizm ve Otelcilik Okulu'nda okuduğu, Gizem Ak'ın da İstanbul'dan Samsun'a misafirliğe geldiği öğrenildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel