Karadeniz kadınları Soma için birleşti!

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayten Çöl, Soma’da hayatını kaybeden madencilerin aileleri için sivil toplum örgütleri olarak yapılacak tüm çalışmalara destek olacaklarını söyledi.  Karadeniz Bölgesi Kadın Girişimciler Kur

Karadeniz kadınları Soma için birleşti!
Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayten Çöl, Soma’da hayatını kaybeden madencilerin aileleri için sivil toplum örgütleri olarak yapılacak tüm çalışmalara destek olacaklarını söyledi. 
 
Karadeniz Bölgesi Kadın Girişimciler Kurulu istişare toplantılarının en sonuncusu Tokat Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Tokat’ta gerçekleştirildi. Grand Ballıca Otel’de düzenlenen toplantıya; Tokat Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerinin yanı sıra, Amasya, Artvin, Bartın, Bayburt, Çorum, Giresun, Gümüşhane, Karabük, Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Trabzon ve Zonguldak illerinden de katım sağlandı. Toplantıda konuşulan en önemli gündem maddesi Soma’da yaşanan maden kazası felaketi oldu. 
 
Tokat TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Funda Tetik, toplantının öncelikli gündem maddesinin Karadenizli kadınların, ticaret ve sanayi alanında karşılaştığı zorluklar, bu zorluklara karşı çözüm önerileri ve Soma’da yaşanan maden kazası felaketi olduğunu söyledi. Karadeniz Kadın Girişimciler Bölge Başkanlığı'nı yürüten Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayten Çöl, Soma’da hayatını kaybeden madencilerin aileleri için sivil toplum örgütleri olarak ne yapılacağının da konuşulması gerektiğini, yapılacak tüm çalışmalara Karadeniz Bölgesi Kadın Girişimcileri olarak destekçi olacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel