Karadeniz İsveç'e çıkarma yaptı!

Dün ilk olarak Türkiye' nin İsveç Büyükelçisi Zergün Korutürk'ü ziyaret eden iş adamları heyeti için büyükelçilik bahçesinde bir kokteyl verildi. Trabzon Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı M. Suat Hacısalıhoğlu, isminin yazılı olduğu Trabzonspor formasını Bü

Karadeniz İsveç'e çıkarma yaptı!

Dün ilk olarak Türkiye' nin İsveç Büyükelçisi Zergün Korutürk'ü ziyaret eden iş adamları heyeti için büyükelçilik bahçesinde bir kokteyl verildi. Trabzon Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı M. Suat Hacısalıhoğlu, isminin yazılı olduğu Trabzonspor formasını Büyükelçi Korutürk'e hediye etti.

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin ve Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu başkanlığındaki 50 kişilik heyet, Norveç ve İsveç'in balıkçılık konusunda dünyanın önde gelen ülkeleri olduğunu söylediler.

Heyet üyeleri, Karadeniz'de balık türlerinin azaldığını belirterek, açık denizlerde balıkçılık konusunda bu iki ülkenin tecrübelerinden faydalanmak istediklerini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel