Karadeniz İsveç- Norveç'e gidiyor!

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Yönetim Kurulu üyeleri ve işadamları 3-8 Temmuz 2011 tarihleri arasında balıkçılık ve su ürünleri konusunda gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Norveç ve İsveç’e gidiyor.Trabzon’dan yarın akşam İstanbul’a gidecek ola

Karadeniz İsveç- Norveç'e gidiyor!

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Yönetim Kurulu üyeleri ve işadamları 3-8 Temmuz 2011 tarihleri arasında balıkçılık ve su ürünleri konusunda gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Norveç ve İsveç’e gidiyor.

Trabzon’dan yarın akşam İstanbul’a gidecek olan heyet buradan da önce Norveç’e ardından da İsveç’e geçecek. İş ve inceleme gezisinin ana amacının Doğu Karadeniz Bölgesi balıkçılığının, uluslararası pazarlara açılması ve bu ülkelerdeki mesleki tecrübe ve bilgi birikiminin paylaşılması olduğu vurgulanırken, heyette işadamları da yer alıyor.

Heyet üyeleri, Norveç’te Balıkçılık ve Kıyı İşleri Başkanlığı, Oslo Ticaret ve Sanayi Odası, Oslo Valiliği, Norveç Balık Üreticileri Federasyonu, Norveç Büyükelçiliği, İsveç Stockholm Ticaret ve Sanayi Odası, Stockholm Bölgesel Kalkınma Ajansı ve Büyükelçiliği, Stocholm Balıkçılık firmasını ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulunacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel