Kar yağışı durdu çilesi sürüyor

Giresun’da kar yağışı durmasına rağmen yüksek köylerde çilesi sürüyor.Yüksek kesimlerdeki evlerin ve arabaların kardan görünmediği bölgede yolların ve elektrik enerjisinin ne zaman geleceği merak konusu oldu.Giresun’da kar yağışının durmasına rağmen çiles

Kar yağışı durdu çilesi sürüyor

Giresun’da kar yağışı durmasına rağmen yüksek köylerde çilesi sürüyor.

Yüksek kesimlerdeki evlerin ve arabaların kardan görünmediği bölgede yolların ve elektrik enerjisinin ne zaman geleceği merak konusu oldu.

Giresun’da kar yağışının durmasına rağmen çilesinin sürdüğü yerleşim yerlerinden biri de Espiye’ye 20 kilometre mesafede bulunan Soğukpınar Beldesi. Beldedeki kar kalınlığı bir metreyi aşarken, yol kenarında biriken karların boyu ise 2 metreyi buldu. Son yılların en yoğun kar yağışının yaşandığı bölgede biriken karlar, güneşli havaya rağmen erimedi. Ulaşımın sağlanamadığı beldede var olan elektrik nakil hatları sorunu ise tamamen hat safhaya yükseldi.

basliksiz-1.20131216141356.jpg

Beldede kar yağışının getırdiği çile kadar eğlencesini de süren vatandaşlar bulunuyor. Belde sakinleri bir metreyi aşan kar yüksekliğini değerlendirerek Kuzey Kutuplar'daki

Eskimoğlar gibi yaptıkları kar mağaralarında kalanlar oluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel