Kar Karadeniz'i vurdu

Ordu ve Giresun'da kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime bugün ara verildi. Orduİl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan,  yaptığı açıklamada, daha önce Çamaş, Gürgentepe, Kabadüz ve Korgan ilçelerinin tamamı, Ünye ilçesinde ise Pelitliyatak Mahallesi'

Kar Karadeniz'i vurdu

Ordu ve Giresun'da kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime bugün ara verildi. 

Ordu

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan,  yaptığı açıklamada, daha önce Çamaş, Gürgentepe, Kabadüz ve Korgan ilçelerinin tamamı, Ünye ilçesinde ise Pelitliyatak Mahallesi'ndeki Pelitliyatak Ortaokulu, Çalca ve Yeşilyurt İlkokulu, Yenikent Mahallesi'ndeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ara verileceğini duyurduklarını hatırlattı.

Kent genelinde devam eden kar yağışı sebebiyle eğitime ara verilen ilçe ve mahalle sayılarının artırıldığını belirten Türkkan, "Gölköy, İkizce, Fatsa ve Çaybaşı ilçelerinde taşımalı okullar ve mahalleler, Perşembe ilçesinde taşımalı okullar, Kumru, Kabataş, Aybastı Ulubey ilçelerinin genelinde eğitime bugün ara verilmiştir" dedi.

Giresun

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, ise yaptığı açıklamada, Yağlıdere ve Bulancak ilçelerinde köy okulları ile taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için bugün eğitime ara verilmesini kararlaştırdıklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel