Kapkaççıdan gazeteciye: "Yatacak yeriniz yok"

Adana’da iki kadının çantasını kapkaç yöntemiyle alan zanlı, adliyeye sevk edilirken basın mensuplarına, "100 lira için bu haberi yapıyorsun, 500 lira vereyim de gazeteciliği bırak, öteki dünyada yatacak yeriniz yok" dedi.Olay, Seyhan ilçesi Sümer Mahalle

Kapkaççıdan gazeteciye: "Yatacak yeriniz yok"

Adana’da iki kadının çantasını kapkaç yöntemiyle alan zanlı, adliyeye sevk edilirken basın mensuplarına, "100 lira için bu haberi yapıyorsun, 500 lira vereyim de gazeteciliği bırak, öteki dünyada yatacak yeriniz yok" dedi.

Olay, Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi ve Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Ali Can Y. (20), Sümer Mahallesi’nde evine giden Güldane Özturan (31) isimli kadının içinde 70 lira ve özel eşyaları bulunan çantasını kapkaç yöntemiyle alıp kaçtı.

Zanlı, daha sonra Turgut Özal Bulvarı’nda durakta bekleyen Hazel Öztürk’ün (27) içinde 300 lira para ve özel eşyaları bulunan çantasını da kapkaç yöntemiyle alarak kaçtı. Bu olaylar üzerine harekete geçen polis, yaptığı araştırma sonucu eşkalini belirlediği zanlıyı olay yerine yakın bir yerde yakaladı. Sorgulanmak üzere emniyete getirilen zanlı, suçlamaları kabul etmedi.

"CAN VEREMEYECEKSİNİZ"

Adliyeye gitmeden önce sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adli Tıp Birimi’ne götürülen zanlı, basın mensuplarının “Kapkaç yaptığınız doğru mu?” diye sorması üzerine, "Çekme. Herkes kendini iyi biliyor, kapkaç ya da hırsızlık yapanı da iyi biliyor. Benim hırsızlıkla, kapkaçla işim olmaz. Valla 100 lira için bu haberi yapıyorsun ya, 500 lira vereyim de bu gazeteciliği bırak. Can veremeyeceksiniz, öteki dünyada yatacak yeriniz yok" dedi.

Zanlı daha sonra adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler