Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali 23 Temmuz'da başlayacak!

Samsun'un Bafra Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan festival, bir çok sporu beraberinde getirecek.
Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali 23 Temmuz'da başlayacak!

Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali, bu sene Samsun'un Bafra ilçesinde 23-27 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

Bafra Belediyesince gerçekleştirilecek festival, Asar ve Kapıkaya mahalleleri sınırları arasında doğanın ve tarihin kalbinde doğa ve spor tutkunlarını ağırlayacak.

Festivalde yamaç paraşütü, trekking, dağcılık faaliyetleri, kano, izcilik aktiviteleri, jetski, tekne gezileri, ATV safari, fotoğrafçılar maratonu, Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti ve bölge gezileri, bisiklet yarışları, workshop çalışmaları gibi etkinlikler gerçekleştirilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir