Kanca-04" operasyonu

Samsun jandarmasının silah ve uyuşturucu kaçakçılarına yönelik Samsun, Trabzon ve Rize'de eş zamanlı düzenlediği "Kanca-04" operasyonunda gözaltına alınan 13 kişiden 7'si çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Samsun İl Jandarma Komutanlığı Ka

Kanca-04" operasyonu

Samsun jandarmasının silah ve uyuşturucu kaçakçılarına yönelik Samsun, Trabzon ve Rize'de eş zamanlı düzenlediği "Kanca-04" operasyonunda gözaltına alınan 13 kişiden 7'si çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin önceki sabah ortaklaşa yaptığı "Kanca-04" kod adlı operasyonda, örgütlü olarak silah mühimmatı ve uyuşturucu madde kaçakçılığı suçlarını işledikleri ve haksız kazanç sağladıkları iddia edilen 10 kişi Samsun il merkezi ile Salıpazarı ilçesinde, 2 kişi Rize'de ve 1 kişi ise Trabzon'da yakalanarak gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan şahıslarla birlikte 7 adet
el yapımı ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 206 adet tabanca mermisi, 7 adet şarjör ve 530 gram kubar esrar ile 25 gram dişi Hint keneviri tohumu ele geçirildi. Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki sorgulanmaları tamamlanan 13 kişiden Mehmet K., Murat Y., Erkan G., Kenan Y., Cumali B., Ahmet K. ile Mehmet K., çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Çarşamba Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, 6 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel