Kanalizasyon çalışması sürüyor

Şen, yaptığı açıklamada, ilçede 2 ay önce kanalizasyon hattı çalışması başlatıldığını belirtti. Kanalizasyon hattı yapım çalışmasının tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Şen, ''Bugün itibariyle bin 465 metrelik kanalizasyon hattı kazım işi yapıldı ve bo

Kanalizasyon çalışması sürüyor

Şen, yaptığı açıklamada, ilçede 2 ay önce kanalizasyon hattı çalışması başlatıldığını belirtti.

Kanalizasyon hattı yapım çalışmasının tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Şen, ''Bugün itibariyle bin 465 metrelik kanalizasyon hattı kazım işi yapıldı ve boruları döşendi. Ayrıca kanalizasyon hattı döşenen ve üzeri kapatılan Cumhuriyet Mahallesi Çamurluk mevkisindeki 600 metrelik yol üzerindeki çalışma tamamlandı. Bu şekilde Cumhuriyet Mahallesi'ndeki çalışmaların 1. etabı tamamlandı. Yeşilce Mahallesi Altınkaynak mevkisindeki çalışmalar ise tüm hızıyla devam etmektedir'' dedi.

 Kanalizasyon hattındaki yolların yeniden düzenlenmesi ve asfaltlanması için gerekli çalışmaların sürdüğünü kaydeden Şen, ''Halkımızın önemli bir ihtiyacı olan bu kanalizasyon hattı en yakın zamanda tamamlanacak. Ayrıca kazı sebebiyle geçici olarak kapanan yollar için halkımızın sabırlı olmalarını istiyoruz. Bunun yanında vatandaşımıza göstermiş oldukları anlayıştan dolayı da teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler