Kamyonet ile otomobil çarpıştı...

  Samsun'da kapalı kasa kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.Kaza, Tekkeköy ilçesi Kirazlık Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şenol Şanal (22) idaresindeki 55 D 554 pla

Kamyonet ile otomobil çarpıştı...

 

 Samsun'da kapalı kasa kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Kaza, Tekkeköy ilçesi Kirazlık Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şenol Şanal (22) idaresindeki 55 D 554 plakalı kapalı kasa kamyonet, Kerem Çoşkan (35) idaresindeki 55 BM 016 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazada, araç sürücüleri Şenol Şanal ve Kerem Çoşkan ile Hilal Öner (29), Ahsen Duha Çoşkan (10), Hazal Öner (8), Meltem Şanal(20) ve Betül Dokur (37) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel