Kamyon şoförü intihar etti

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde borç bunalımına girdiği öne sürülen kamyoncu 59 yaşındaki Ali Koku, Berdan Çayı üzerindeki köprü korkuluğuna kendisini iple asarak yaşamına son verdi.İddiaya göre, Adana- Tarsus- Mersin arasında yolcu taşımacılığı yapan koopera

Kamyon şoförü intihar etti

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde borç bunalımına girdiği öne sürülen kamyoncu 59 yaşındaki Ali Koku, Berdan Çayı üzerindeki köprü korkuluğuna kendisini iple asarak yaşamına son verdi.

İddiaya göre, Adana- Tarsus- Mersin arasında yolcu taşımacılığı yapan kooperatifte uzun yıllar şoför ve muavinlik yapan Ali Koku, bir arkadaşıyla ortak kamyon satın alıp kendi işinde çalışmaya başladı. Ali Koku, bir süre sonra da bir başka arkadaşıyla 2'nci kamyonu borçlanarak satın aldı, ancak işleri yolunda gitmeyince borçlarını ödeyemedi.

Evli ve 2 çocuk babası Ali Koku, Reşadiye Mahallesi'ndeki evinden bu sabaha karşı ayrılıp bisikletle Berdan Çayı üzerindeki köprüye geldi.

Burada bisikletini demir korkuluğa kilitleyen Ali Koku, daha sonra yanında getirdiği ipi boynuna geçirdi. Kurtulmamak için kendi ellerini daha ince bir ip ile birbirine bağlayan Ali Koku, kendisini köprüden aşağıya bırakıp yaşamına son verdi. Polis ekipleri, sabah saatlerinde yoldan geçenler tarafından bir kişinin Berdan Köprüsü'nde asılı olduğu ihbarını aldı. Köprü çevresinde inceleme yapan polisler, cesedin Ali Koku'ya ait olduğunu saptadı.

Ali Koku'nun aile fertlerinin sabahın erken saatlerinde 155 Polis İmdat Telefonu'nu arayarak evde olmadığı ve kendisine zarar verebileceği ihbarında bulunduğu öğrenildi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler