Kamyon Şaha Kalktı

Rize'nin Ardeşen ilçesinde iş makinesi taşıyan kamyonun ön kısmı hareket halindeyken havaya kalkınca ilginç bir görüntü oluştu.İlçenin Cumhuriyet mahallesinde meydana gelen olayda, kasasında iş makinesi taşıyan Ardeşen Belediyesi'ne ait 53 K 4111 plakalı

Kamyon Şaha Kalktı

Rize'nin Ardeşen ilçesinde iş makinesi taşıyan kamyonun ön kısmı hareket halindeyken havaya kalkınca ilginç bir görüntü oluştu.

İlçenin Cumhuriyet mahallesinde meydana gelen olayda, kasasında iş makinesi taşıyan Ardeşen Belediyesi'ne ait 53 K 4111 plakalı kamyonun ön kısmı hareket halindeyken bir anda ayağa kalktı.

Kasasındaki iş makinesinin ağırlığı nedeniyle kamyonun ön kısmının havaya kalktığı anlaşılırken, yol ortasında bir süre bekletilen kamyonu vatandaşlar şaşkınlıkla izledi. İş makinesinin indirilmesinin ardından kamyon normale dönerken, iş makinesi de başka bir kamyonla taşındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel