Kamyon kasasında havuz keyfi!

Rize'de oto yıkama dükkanı işleten Barış Çepni (32) artan hava sıcaklarına karşı serinlemek için bulduğu ilginç yöntem ile dikkat çekiyor. Rize Sanayi Çarşısı'nda oto yıkama dükkanı bulunan Çepni, iş yerinde bulunan eski model bir kamyonun 20 metre kare g

Kamyon kasasında havuz keyfi!

Rize'de oto yıkama dükkanı işleten Barış Çepni (32) artan hava sıcaklarına karşı serinlemek için bulduğu ilginç yöntem ile dikkat çekiyor. Rize Sanayi Çarşısı'nda oto yıkama dükkanı bulunan Çepni, iş yerinde bulunan eski model bir kamyonun 20 metre kare genişliğindeki kasasını yüzme havuzuna çevirdi.

Çepni, ilk olarak kamyonun kasasına su geçirmez branda serdi. Geceden kamyonun kasasına su bağladı. Sabah saatlerine doğru kasada yaklaşık 15 ton su birikti. Sıcaktan bunalan Çepni kamyonun kasasındaki havuza girerek serinliyor. Kamyonun kasasındaki havuz çocukların da ilgisini çekiyor.

Çepni, "Böyle bir delilik yapmak istedim. Deniz bize yakın. Ama işi bırakıp denize gidemiyorum. Burada sıcaktan bunalıp terleyince gelip serinleyerek tekrar işimin başına dönüyorum. Çocuklar da çok mutlu" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel