Kamp 5 gün sürecek...

 Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini temin etmek amacıyla Antalya’da kış dönemi gençlik kampı yapılacak.Konuyla ilgili bilgi veren Trabzon Gençlik Hizmetle

Kamp 5 gün sürecek...

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini temin etmek amacıyla Antalya’da kış dönemi gençlik kampı yapılacak.

Konuyla ilgili bilgi veren Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, 5 gün sürecek olan kampın 17-24 yaş grubu gençlerin katılacağı belirterek ”Kamp Antalya’da yapılacak. 2013 yılında daha fazla gencin kamplardan yararlanabilmesi için ilk defa açılan kış kampı, 16 Şubat-7 Mart 2013 tarihlerinde 4 dönem halinde düzenlenecek. Kamplara başvurular 8 Şubat 2013 tarihine kadar İl Müdürlüğümüze ve Gençlik Merkezlerimize yapılacaktır“ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel