Kalkınma Parkı'nda inceleme

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Kalkınma Mahallesi’nde bulunan Kalkınma Parkında incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcılarıyla O. Necip Sevinç ve Osman Gökhan Bali ile birlikte akşam saatlerinde parkı gezen Başkan Gümrükçüoğlu yapaca

Kalkınma Parkı'nda inceleme

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Kalkınma Mahallesi’nde bulunan Kalkınma Parkında incelemelerde bulundu.

 

Başkan Yardımcılarıyla O. Necip Sevinç ve Osman Gökhan Bali ile birlikte akşam saatlerinde parkı gezen Başkan Gümrükçüoğlu yapacakları çalışmalarla parkın daha işlevsel hale getirileceğini dile getirdi.

 

 İncelemeler sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Gümrükçüoğlu Kalkınma Parkı’nı vatandaşların daha çok yararlanacakları bir yaşam alanı haline getirmek için çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

 

Başkan Gümrükçüoğlu üniversiteye yakınlığı nedeniyle öğrencilerin ilgi gösterdiği Kalkınma Parkı’nda bulunan sosyal tesislerin işlevselliğini artırmak amacıyla bazı değişiklikler yaptıklarını vurgulayarak, “  Bu park vatandaşların para ödemeden de oturup dinlenebileceği bir yer olmalı. Ama isteyen vatandaşlarda oturup çayını da  içebilmeli. Bu konuda dayatma olmamalı. Vatandaşlar bu parkta rahatça dinlenebilmeli. Kalkınma Parkını önemli bir yaşam alanı haline getirmek için başlattığımız çalışmalar son aşamaya gelmiştir” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel