Kalbine yenik düştü

Samsun Kapalı Cezaevi'nde görevli infaz koruma memuru Nuri Güven geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, kalp rahatsızlığı şikayeti ile Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan 51 yaşındaki Nuri Güven, y

Kalbine yenik düştü

Samsun Kapalı Cezaevi'nde görevli infaz koruma memuru Nuri Güven geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, kalp rahatsızlığı şikayeti ile Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan 51 yaşındaki Nuri Güven, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Evli ve 3 çocuk babası Nuri Güven'in ani ölümü ailesini ve mesai arkadaşlarını gözyaşına boğdu. 10 yıldır Samsun Kapalı Cezaevi'nde görev yapan Nuri Güven, doğum yeri olan Kavak ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenaze törenine, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, Cezaevi Savcısı Hasan Dönmez, Cezaevi Müdürü Günay Başar, cezaevi personeli ve yakınları katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler