Kadırga'da 3 bin kişilik iftar

 Beşikdüzü Oğuz Köyleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Kadırga Yaylası'nda 3 bin kişiye iftar yemeği verecek. Dernek Başkanı Kazım Zıp, yaptığı yazılı açıklamada, 11 Ağustos Cumartesi günü düzenlenecek etkinliklerde ilk olarak Kuran-ı Kerim ve M

Kadırga'da  3 bin kişilik iftar

 

Beşikdüzü Oğuz Köyleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Kadırga Yaylası'nda 3 bin kişiye iftar yemeği verecek.

 

Dernek Başkanı Kazım Zıp, yaptığı yazılı açıklamada, 11 Ağustos Cumartesi günü düzenlenecek etkinliklerde ilk olarak Kuran-ı Kerim ve Mevlit-i Şerif okunacağını, ardından şenlik alanında iftar yemeği verileceğini ifade etti.

 

İftar programına büyük bir katılım beklediklerini belirten Zıp, şunları kaydetti:

 

"Bu dağlarda birçok isimsiz kahramanlar var. İsimlerini bilmesek de var olduklarını biliyoruz. Onları dualarımızda unutmamamız gerekir. Bugün biz onları unutursak yarın da bizden sonrakiler ve bizim çocuklarımız da bizi unuturlar. O nedenle hem bizden sonrakilere örnek olması, hem de özellikle Kadırga Yaylası'nı bizlere emanet bırakan ecdadımızı, birlikte Kuran ve dualarla analım istedik. Bu düşünce ile çalışmalarımızı başladık."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel