Kadir Topbaş'ın tulum keyi

İlçeye bağlı Kaçkar Dağları eteğinde bulunan Sarıgöl Köyü'nde tulum eşliğinde horon oynayan başkan Topbaş'ın oldukça neşeli olduğu gözlendi.Yoğun iş temposunu memleketinde stres atarak gidermeye çalışan başkan Topbaş, bölgenin turizm açısından bulunmaz bi

Kadir Topbaş'ın tulum keyi

İlçeye bağlı Kaçkar Dağları eteğinde bulunan Sarıgöl Köyü'nde tulum eşliğinde horon oynayan başkan Topbaş'ın oldukça neşeli olduğu gözlendi.

Yoğun iş temposunu memleketinde stres atarak gidermeye çalışan başkan Topbaş, bölgenin turizm açısından bulunmaz bir değer olduğunu belirtti.

Bölgenin, tarihi ve coğrafi yönden turistlerin gözdesi olduğuna dikkat çeken başkan Topbaş, "Bölge, tarihi ve doğal güzellikleri bakımından son derece zengin bir yer. Dolayısıyla turistlerin de cazibe merkezi. Ben de İstanbul'dan yaklaşık bin 600 kilometre uzaklıktan Kaçkar Dağları'nın eteğine gelerek memleketimde stres atıyorum" dedi.

Yöresel yemeklerden hazırlanan sofrada kendisine ikram edilen yemeklerden tadan başkan Topbaş, tulum eşliğinde horon oynamayı da ihmal etmedi. Hemşehrileriyle birlikte bir süre horon oynayan başkan Topbaş'ın gezisine AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel