Kadir İnanır'dan Trabzon'da sitem

CHP Trabzon milletvekili M. Volkan Canalioğlu, ünlü sanatçı Kadir İnanır’ın başrolünü oynadığı Trabzon’da çekimleri süren “Elveda Katya” filminin setini ziyaret etti. Çekimlerin yapıldığı Ortahisar mahallesindeki eski Hükümet Konağı binasında Kadir İnanır

Kadir İnanır'dan Trabzon'da sitem

CHP Trabzon milletvekili M. Volkan Canalioğlu, ünlü sanatçı Kadir İnanır’ın başrolünü oynadığı Trabzon’da çekimleri süren “Elveda Katya” filminin setini ziyaret etti. 

Çekimlerin yapıldığı Ortahisar mahallesindeki eski Hükümet Konağı binasında Kadir İnanır ile sohbet eden Volkan Canalioğlu, İnanır’ın sitem dolu sözleri ile karşılaştı.

Kadir İnanır, “Volkan abi” diye hitap ettiği Canalioğlu’na arkadaşlarının yüzde 80’inin Trabzonlu olduğunu belirterek, “Benim Babam Trabzonludur ve arkadaşlarımın çoğu Trabzonludur. 

Bu kente karşı farklı bir sempatim ve sevgim vardır. Bu filmi Trabzon’da çekmekle baba toprağım olan kültür ve sanat kenti Trabzon’a bir hizmet vermek, tanıtımına katkı sağlamak istedim.

Ancak 15 gündür buradayım, henüz bir yetkili gelip de bana 'burada ne yapıyorsunuz?' demedi. Bu kentin ileri gelenleri, yöneticileri nerede?. Trabzon’un adını temize çıkarmak benim görevimdir. Bu kentin yöneticileri de bu tür sanat etkinliklerine destek vermek zorundadır.

Çünkü biz bu kentin tanıtımına katkı sağlarken, üzerinde oynanan oyunları da yok etmek için çabalıyoruz. Ama ne yazık ki, yanımızda bir tek yönetici göremedik” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel