Kaçakçılığı önlediler

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon Emniyeti Kaçakçılık ve Organize suçlar ile mücadele ekipleri Trabzon’da gerçekleştirmiş olduğu 3 ayrı operasyonda çok sayıda kaçak içki  ve sigara ile uyuşturucu madde ele geçirdi.Ekiplerin ilk durak noktası Moloz Mev

Kaçakçılığı önlediler

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon Emniyeti Kaçakçılık ve Organize suçlar ile mücadele ekipleri Trabzon’da gerçekleştirmiş olduğu 3 ayrı operasyonda çok sayıda kaçak içki  ve sigara ile uyuşturucu madde ele geçirdi.

Ekiplerin ilk durak noktası Moloz Mevkii oldu. Burada 30 yaşındaki O.S’nin üzerinden 69 adet ecstacy hap ele geçirdi. Polis ekiplerini şoke eden olay ise uyuşturucu maddelerini mektup ile transfer edilmesi oldu.

Diğer operasyonlarda N.A, S.A ve A.K’ye ait eklendiler de 191 LT kaçak akaryakıt ile 1130 kaçak sigara ve 17 adet kaçak alkol yakalandı. Şahıslar hakkında kaçakçılık suçundan işlem yapıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel