KA-FEM'den dayanışma yemeği

 Karadeniz Folklor ve Müzik Eğitimi Gençlik Spor Kulübü Derneği (KA-FEM) sezonun ilk yemeğinde üyeleriyle birlikte stres attı.Bir otelde  düzenlenen yemeğe Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu’da katıldı.  Her yıl geleneksel olarak düzenlenen da

KA-FEM'den dayanışma yemeği

 

Karadeniz Folklor ve Müzik Eğitimi Gençlik Spor Kulübü Derneği (KA-FEM) sezonun ilk yemeğinde üyeleriyle birlikte stres attı.Bir otelde  düzenlenen yemeğe Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu’da katıldı. 
 
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen dayanışma yemeğine katılım bir hayli fazlaydı. Dernek Başkanı Ali Adanur yaptığı konuşmada her geçen sene sayılarının arttığına dikkat çekerek “ Bir önceki sezona oranla bu akşam burada bir hayli kalabalık var. Hatta bu yemek bittiğinde eminim devamı ne zaman gelecek diye soranlar olacak. Her zaman söyledik. Biz bir aileyiz ve bu aile gittikçe de  büyüyor. Siz değerli üyelerimiz ve arkadaşlarımız olduğu müddetçe büyümeye devam edecektir” dedi. 
 
Konuşmanın ardından davetliler, Naci Ay’ın önderliğinde unutamayacakları bir gece yaşadı. Dernek yönetimi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle  pasta kesilirken, yapılan çekilişle de çeşitli hediyeler dağıtıldı. Yemeğe katılan davetliler hem kaynaştı, hem eğlendi hem de hediyelerle uğurlandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel