Japon heyetinden Kızılcık'a ziyaret

Trabzon’un büyük projelerinden Akyazı Spor Kompleksi ile Çömlekçi Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile alakalı olarak Trabzon belediyesinin misafiri olarak Trabzon’da bulunan Japon-Türk Ekonomi Kalkınma Vakfı Başkanı Khinoshita Yasuhiko, Yönetim Kurulu ü

Japon heyetinden Kızılcık'a ziyaret

Trabzon’un büyük projelerinden Akyazı Spor Kompleksi ile Çömlekçi Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile alakalı olarak Trabzon belediyesinin misafiri olarak Trabzon’da bulunan Japon-Türk Ekonomi Kalkınma Vakfı Başkanı Khinoshita Yasuhiko, Yönetim Kurulu üyeleri ile Vali Dr. Recep Kızılcık’ı makamında ziyaret etti.

Heyetin kendisini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Kızılcık “Gündemimizde olan Trabzon’un bu iki büyük projesi bizim için çok önemli projelerden sadece iki tanesidir. Özellikle spor deyince akla Trabzon gelmektedir. Bu vesile ile Akyazı Projesi Trabzon’un ufkunu açacak bölgesinde hatta ülkemizde vizyon bir proje olacaktır” dedi.

Zengin bir ticari geçmişe sahip olan ilimizin gelecekte bu özelliğini daha da ileri noktalara taşıyacağına vurgu yaparak “Ticari ve transit nakliyat faaliyetlerinin yapıldığı Limanın da içinde olduğu Çömlekçi Semtinin böyle bir proje ile yenilenip modern çağa uygun bir şekilde dizayn edilmesi de bizleri çok mutlu edecektir. Ümit ediyorum ki Türk Japon işbirliğinin bu alandaki başarısı çok yakın zamanda ortaya çıkacaktır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler