Jandarma'dan şemsiye nöbeti

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir jandarma eri ”ıslanmasın” diye ambulans gelene kadar yaralının başında şemsiye nöbeti tuttu.Edinilen bilgiye göre, kaza bugün sabah saatlerinde Çamlıhemşin ilçesinde meydana geldi. İlçe gi

Jandarma'dan şemsiye nöbeti

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir jandarma eri ”ıslanmasın” diye ambulans gelene kadar yaralının başında şemsiye nöbeti tuttu.

Edinilen bilgiye göre, kaza bugün sabah saatlerinde Çamlıhemşin ilçesinde meydana geldi. İlçe girişinde meydana gelen kazada Hasan Akatin (38) yönetimindeki araç virajı alamayarak elektrik direğine çarptı. Araçta bulunan Hasan Akatin, eşi Havva Akatin ve oğlu Mustafa Akatin yaralandılar. Ambulans gelene kadar yaralılar olay yerinde bekletildi.

Yaralıların ıslanmaması için bir jandarma eri elinde şemsiye, ambulans gelene kadar yaralıların başında nöbet tuttu. Yaralılar ambulanslarla daha sonra Rize’deki hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler