Jandarma ve emniyet bisiklet turuna çıktı

Çarşamba'da, Perşembe Akşamı Bisikletçileri'ne bu hafta jandarma ve emniyet mensupları da eşlik etti.İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Zafer Öz, Jandarma Bölük Komutanı Ramazan Ünal, Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar ile komiserler ve çok sayıda emniyet

Jandarma ve emniyet bisiklet turuna çıktı

Çarşamba'da, Perşembe Akşamı Bisikletçileri'ne bu hafta jandarma ve emniyet mensupları da eşlik etti.

İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Zafer Öz, Jandarma Bölük Komutanı Ramazan Ünal, Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar ile komiserler ve çok sayıda emniyet mensubu Perşembe Akşamı Bisikletçileri'nin bisiklet turuna katıldı.

Çarşamba içinde yapılan turun ardından bisiklet tutkunları Polisevi'nde bir araya geldi. Burada Trafik Şube Amiri Adem Keskin, bisiklet sürücülerine, güvenli bisiklet kullanımı ve bisiklet kullanırken uyulması gereken trafik kurulları konusunda seminer verdi.

Serdar, program sonunda yaptığı açıklamada, trafiğin bir kültür olduğunu ve bu kültürün gençlere aşılanması gerektiğini söyledi.

Trafik kazalarında her yıl 10 bin vatandaşın hayatını kaybettiğini vurgulayan Serdar, "270 bin kişi de yaralanıyor. Çarşamba Ovası düzlük bir alan olduğu için bisiklet kullanımı oldukça yaygın. Buna bizde destek vererek farkındalık yaratmak istedik. Bisiklet çok fazla kullanıldığı için de arkadaşlarımız bisiklet kullanımı konusunda bir seminer verdiler" dedi.

aa_picture_20140425_2159738_web.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel