Jacques Rogge Trabzon'a geliyor

Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı Jacques Rogge, Trabzon'da yapılacak 11. Avrupa Gençlik Oyunları'na davet edildi. Çek Cumhuriyeti'nin Liberec şehrinde yapılan 10. Avrupa Gençlik Olimpik Kış Oyunları'na katılan Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkan

Jacques Rogge Trabzon'a geliyor

Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı Jacques Rogge, Trabzon'da yapılacak 11. Avrupa Gençlik Oyunları'na davet edildi.

 

Çek Cumhuriyeti'nin Liberec şehrinde yapılan 10. Avrupa Gençlik Olimpik Kış Oyunları'na katılan Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı Jacques Rogge, aynı etkinliğe katılan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Genel Koordinatör Nihat Doker ve TMOK Genel Sekreteri Neşe Gündoğan ile görüştü. EYOWF Kış Oyunları açılış resepsiyonu sırasında Avrupa Olimpiyat Komitesi Başkanı Patric Hickey ve Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ortamda Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı Jacques Rogge için özel olarak yaptırılan ve Faruk Nafiz Özak'ın imzaladığı 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'na resmi davet mektubu kendisine verildi. Rogge, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın davetine katılmaktan çok mutlu olacağını belirtti ve Temmuz ayında Trabzon'da yapılacak EYOF faaliyetine geleceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler