İtalya'da battı, acısı Karadeniz'e düştü

İtalya'nın Ravenna Limanı açıklarında iki kargo gemisinin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden gemi mürettebatından Emrah Karataş'ın (27) cenazesi, memleketi Ordu'nun Ulubey ilçesinde toprağa verildi.Karataş'ın cenazesi hayayoluyla önce Samsun'a, oradan da

İtalya'da battı, acısı Karadeniz'e düştü

İtalya'nın Ravenna Limanı açıklarında iki kargo gemisinin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden gemi mürettebatından Emrah Karataş'ın (27) cenazesi, memleketi Ordu'nun Ulubey ilçesinde toprağa verildi.

Karataş'ın cenazesi hayayoluyla önce Samsun'a, oradan da karayoluyla Ulubey'in Kumrulu Mahallesi'ndeki baca ocağına getirildi. Burada yakınları ve komşuları, Karataş'ın babası Adem Karataş ve kardeşlerine başsağlığı diledi.

Evin önünde helallik alınmasının ardından Karataş'ın cenazesi, Kumrulu Cami avlusuna getirildi. Burada ilçe müftüsü Hüseyin İspiroğlu tarafından kıldırılan namazın ardından Karataş'ın cenazesi, aynı mahalledeki aile kabristanında defnedildi.

Cenazeye, Karataş'ın yakınları ile Ulubey Kaymakamı Emrullah Temizkan, Belediye Başkanı İsa Türkcan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İtalya'nın Ravenna Limanı açıklarında 28 Aralık 2014'te meydana gelen kazada Belize bandıralı bir gemiyle çarpıştıktan sonra batan Türk yük gemisindeki iki kişi yaşamını yitirmiş, 4 kişi kaybolmuş, mürettebattan 5 kişi kurtarılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler