İstiklal Marşının Kabulü Kutlandı

 Trabzon Valiliği tarafından düzenlenen İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü töreni Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Törene Vali Vekili Cezmi Batuk ve Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Garn

İstiklal Marşının Kabulü Kutlandı

 

Trabzon Valiliği tarafından düzenlenen İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü töreni Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
 
Törene Vali Vekili Cezmi Batuk ve Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Garnizon Komutanı Vekili Deniz Albay İlhan Öcalan, Belediye Başkanı Yardımcısı Hüseyin Turan, , Emniyet Müdürü Ertan Yavaşça, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hikmet Öksüz, Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Sosyal Politikalar Müdürü Selim Çelenk ile çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.
Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen anma töreni saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemine ilişkindüzenlenen kompozisyon ve şiir  yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini  Vali Vekili Cezmi Batuk, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan ile Garnizon Komutanı Vekili Deniz Albay İlhan Öcalan  verdi.
Törende Erdoğdu Anadolu Lisesi Öğrencileri M.Akif Ersoy’un hayatını anlatan  tiyatro gösterisi sundular.
 
Trabzon Belediyesi tarafından düzenlen ” M.Akif “ adlı fotoğraf sergisi bir hafta süreyle Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde  sergilenecektir.
 
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel