İşte Trabzon İl Özel İdaresi bütçesi

İl Genel Sekreteri İbrahim Kul, bu yılkı bütçenin 38 Milyon lira olduğunu açıkladı.2010 bütçesini 32 milyon lira olduğunu belirten Kul, 6 milyonluk ek ilave ile bütçenin yatırımlara dönük planlamasının eşitlik ilkesine göre şekillendiğini ifade etti.Bütçe

İşte Trabzon İl Özel İdaresi bütçesi

İl Genel Sekreteri İbrahim Kul, bu yılkı bütçenin 38 Milyon lira olduğunu açıkladı.

2010 bütçesini 32 milyon lira olduğunu belirten Kul, 6 milyonluk ek ilave ile bütçenin yatırımlara dönük planlamasının eşitlik ilkesine göre şekillendiğini ifade etti.

Bütçede en büyük payı ise Milli Eğitim Müdürlüğü aldı. Özel idare bütçesinde Milli Eğitim’e 5 milyon 900 bin lira ayrıldı.

Kul, 2011 bütçe gelirlerini ise şöyle açıkladı;

“Harçlardan; 150 bin TL,Matbu evraktan;200 bin TL, Satıştan; 2 Millon 085 bin TL, Kiradan; 1 milyon 405 bin Tl, Faiz; 1 Milyon 800 bin ile Diğer gelirler; 360 bin TL..”

İLGİNÇ ÖDENEKLER

Bu arada, İl Özel idaresi Asker ailelerine yardım,Yerel Eşitlik Eylem planı ile mikro kredi için de toplam 2 Milyon 900 bin TL ödenek ayırdı.

HEDEFLER

Kul, 2011 yılında il özel idaresinin bütçeyi hazırlarken şu kriterleri de göz önünde bulundurduğunu belirtti.

Dürüstlük ve Sorumluluk duygusu ile hareket etmek, Halka karşı güler yüzlü ve saygılı olmak,  Hizmetleri herkese Eşit ve Adil şekilde sunmak, Doğru işi, yerinde ve zamanında doğru yapmak,  Zamanında iş yapmak,  Tüm faaliyetleri kamuoyu gözü önünde yapmak, Liderlik ve öncülük etmek, Titizlikle ve özenle iş yapmak,..”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel