İşte KTÜ'nün Rektör Yardımcıları

     KTÜ Enformasyon Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 6 Ağustos tarihinde göreve başlayan Rektör Prof. Dr. Süleyman Baykal'ın, rektör yardımcılıklarına ve genel sekreterlik makamına atama yaptığı belirtildi.      Prof. Dr. Necati Tüysüz, Prof. Dr

İşte KTÜ'nün Rektör Yardımcıları


     KTÜ Enformasyon Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 6 Ağustos tarihinde göreve başlayan Rektör Prof. Dr. Süleyman Baykal'ın, rektör yardımcılıklarına ve genel sekreterlik makamına atama yaptığı belirtildi. 
     Prof. Dr. Necati Tüysüz, Prof. Dr. Hikmet Öksüz, Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez'in rektör yardımcısı olarak atandığı ifade edilen açıklamada, Prof. Dr. Miraç Akçay'ın ise Genel Sekreter Vekili olarak atandığı kaydedildi. 
     Açıklamada, Prof. Dr. Hikmet Öksüz'ün rektör yardımcılığı görevini Prof. Dr. Sadettin Köse'den, Prof. Dr. Miraç Akçay'ın ise Genel Sekreterlik görevini Prof. Dr. Cüneyt Şen'den bugün devraldığı vurgulanan açıklamada, Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez'in şehir dışında olması sebebiyle devir teslim töreninin ileri bir tarihte yapılacağı belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler