İşte HAS Parti Trabzon stratejisi

Yemekli toplantıda bir araya gelen partililere hitaben bir konuşma yapan İl Başkanı Ömer Topaloğlu, “ ‘2011 Seçim Strateji’ toplantımızın ilimiz, ülkemiz ve insanlık için hayırlı olmasını temenni ediyorum. İşsizlere iş, dertlilere derman, yoksulluğa çare

İşte HAS Parti Trabzon stratejisi

Yemekli toplantıda bir araya gelen partililere hitaben bir konuşma yapan İl Başkanı Ömer Topaloğlu, “ ‘2011 Seçim Strateji’ toplantımızın ilimiz, ülkemiz ve insanlık için hayırlı olmasını temenni ediyorum. İşsizlere iş, dertlilere derman, yoksulluğa çare olacak Halkın Sesi Partisi’nin zaferine vesile olmasını ümit ediyorum” dedi. HAS Parti’nin kuruluşundan bu yana halktan aldığı geri dönüşümün çok olumlu olduğunu ifade eden Topaloğlu “Seçim çalışmalarının yanı sıra parti ile ilgili kuruluş çalışmalarının tamamlanmasını da sürdürüyoruz. Biz birçok işi aynı anda yapıyoruz. ‘Siyaset takdir ve tasviptir’ derler, eskiler. Yeni bir parti için takdir kısmı çok önemlidir. Milletimiz HAS Partiyi takdir ediyor. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Trabzon’un her ilçesinde de söylenen söz; 'Tayyip Bey'in alternatifi Numan Bey'dir. AK Parti'den sonra HAS Parti iktidara gelecek.’ Millet bunu yüzümüze karşı söylüyor” dedi.

 

“Halk ile kurduğumuz yakın temas sayesinde, seçimde önemli oy oranlarına ulaşacağımızı düşünüyoruz” diyen Topaloğlu “Her sandıkta mutlaka görevlimiz olacak şekilde bu toplantıları yapıyoruz. Bu seçimde beklediğimizden çok daha fazla oy alacağımızı bir çok vatandaşımız bize söylemektedir. Biz 12 Haziran’da, HAS Parti’yi bir daha ki seçimde iktidara taşıyacak kadar oy almak istiyoruz. Bu yüzde oranına halkımız karar verecektir. Çok etkili bir kampanyayı her ilde uygulayacak olan Genel Merkezimize biz de Trabzon teşkilatları olarak ayak uyduracağız. Her zeminde ifade ediyoruz: Biz firavunlaşmayacağız, Karunlaşmayacağız, Belamlaşmayacağız. Firavun’un zalimliği gibi, yönetime geldiğimizde Türkiye'de bir baskı anlayışında olmayacağız. Karun gibi, kamu kaynakları ile zenginleşmeyeceğiz. Belam gibi de bu siyasetteki yanlışlıklarımızı eksikliklerimizi dinimize diyanetimize, inançlarımıza alet ettirmeyeceğiz. Din istismarı yapmayacağız, yaptırmayacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler