İşte GÜ'nün bütçesi

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof Dr. İhsan Günaydın, üniversitenin 2011 yılı bütçesinin 46 milyon 989 bin lira olduğunu kaydetti.  Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğü 2010 yılı değerlendirme toplantısını yaptı. Rektör Günaydın. burada yaptığı konuşmada ü

İşte GÜ'nün bütçesi

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof Dr. İhsan Günaydın, üniversitenin 2011 yılı bütçesinin 46 milyon 989 bin lira olduğunu kaydetti.

 

Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğü 2010 yılı değerlendirme toplantısını yaptı. Rektör Günaydın. burada yaptığı konuşmada üniversite sayısı hızla artan Türkiye'de 102 devlet, 54 vakıf olma üzere 156 üniversite bulunduğu bilgisini verdi. Gümüşhane Üniversitesi'nin kuruluşundan bugüne genel durumu hakkında bilgi veren Prof. Dr. Günaydın, Gümüşhane başta olmak üzere, Trabzon, Samsun, Erzurum, Ordu, Giresun, Konya gibi 15 ilden çoğunlukta öğrencilerin üniversiteyi tercih ettiklerini bildirdi. Üniversite bünyesinde çeşitli bilimsel çalışmaların ile sosyal ve kültürel etkinlilerinde yapıldığını da vurgulayan Rektör Günaydın Gümüşhane'de yapılan ve üniversite öğrencilerin şehre bakışı ile şehir halkının üniversiteye bakışını ortaya koyan bir anketin de sonuçlarını değerlendirdi.Yapılan ankete göre şehir halkı üniversitenin şehirde bulunmasından oldukça memnun olduğunu ve üniversitenin şehre ekonomik , sosyo- kültürel ve şehrin gelişmesi, eğitim imkanları , şehirdeki diğer sektörlerin gelişimi konusunda oldukça katkı sağladığı sonucu çıktı.

 

Rektör Günaydın 2010 yılı Bütçesinin 50 Milyon 111 bin lira olduğunu bu bütçenin yüzde 91.79'unun yıl içerisinde harcandığını kalanın ise 2011 yılına aktarıldığını kaydetti. 2011 yılında ise bütçenin 46 milyon 989 bin lira olduğunu bu bütçe ileride 2010 yılından devam eden projeler ile 2011 yılında yeni başlanacak projelerin hayat geçirileceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel