İşte DOKA'nın yeni başkanı

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Kalkınma Kurulu Başkanlığı’na Zeyyat Kafkas seçildi.Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu'nun 13. toplantısı Trabzon Novotel'de yapıldı. Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın danışma organı olan, farkındalığı ar

İşte DOKA'nın yeni başkanı

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Kalkınma Kurulu Başkanlığı’na Zeyyat Kafkas seçildi.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu'nun 13. toplantısı Trabzon Novotel'de yapıldı. Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın danışma organı olan, farkındalığı artırma, işbirliğini geliştirme ve ajansı yönlendirme gibi konularda tavsiyelerde bulunabilen ve 100 kişiden oluşan Kalkınma Kurulu Başkanlığı’na oybirliği ile daha önceki dönemlerde de başkan vekilliğini görevini yürüten Zeyyat Kafkas seçildi. Yapılan oylamada Vecihi Aksakal başkanvekilliğine seçilirken, Mustafa Halilbeyoğlu ile İsmail Kocaman ise katip üyeliklerine seçildi.

Kalkınma Kurulu üyelerine gösterdikleri teveccüh için teşekkür eden Başkan Zeyyat Kafkas, “Kalkınma kurulu olarak, bizde ajansın yaptığı çalışmaları ile sivil toplum, kamu ve özel sektör arasında ki bağlantıyı kuracağız. Kalınma kurulu bir tavsiye kuruludur. Bölgeler arasında ki farklılıkları kaldırmak için çalışmalar yapar. İnşallah bölgemiz adına başarılı çalışmalara imza atacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler