İşte Ak Parti'nin Giresun adayı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 2014 de yapılacak yerel seçimlern için partisinin  21 ilde aday göstereceği isimleri açıkladı. Giresun Belediye başkanlığı için Ak partinin adayı Yılmaz Can oldu. AK Parti'nin Giresun Belediye Başkan adayı Yılmaz Can, Başbaka

İşte Ak Parti'nin Giresun adayı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 2014 de yapılacak yerel seçimlern için partisinin  21 ilde aday göstereceği isimleri açıkladı. 

Giresun Belediye başkanlığı için Ak partinin adayı Yılmaz Can oldu.

 AK Parti'nin Giresun Belediye Başkan adayı Yılmaz Can, Başbakan Recep Tayyyip Erdoğan'ın resmi açıklamayı yapmasının ardından, "AK Parti Türkiye'yi yeniden inşa ederken, bundan Giresun'un da yararlanması lazım. Hedefim, Giresun'u kollarından tutup ayağa kaldırmaktır" dedi.

Can,  yaptığı açıklamada, AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı olarak bizzat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından adının il başkanları toplantısında açıklanmasının, Giresun açısından çok büyük bir iftihar tablosu olduğunu belirtti.
 
CHP'li Giresun Belediyesini kazanarak, Giresun Belediyesi'nin yeniden "ak ellere" geçmesini sağlayacağını kaydeden Can, "Giresun kenti belediyecilik hizmetinde çok gerilerde kaldı. İnşallah Mevlam Giresun Belediyesini bize nasip ederse Giresun, merkezi hükümetin de desteğini alarak kısa sürede bu geri kalmışlığından kurtulacaktır" diye konuştu. 
 
Giresun'a ve Giresun halkına en iyi şekilde hizmet ederek, geride hoş bir seda bırakmayı arzuladığını kaydeden Can, şöyle devam etti:
 
"Giresun ve Giresunluya hizmet etmek istiyorum. AK Parti Türkiye'yi yeniden inşa ederken, bundan Giresun'un da yararlanması lazım. Hedefim, Giresun'u kollarından tutup ayağa kaldırmaktır. Çünkü Giresun, belediyecilik alanında çok geride kalan bir şehir haline gelmiş durumda. Mevlam nasip eder, halkımız takdir ederse Giresun Belediye Başkanlığına, kentim ve insanlarımın geleceği için adayım. İnsanlarıma hizmet için yola çıktım. Hayatımın son deminde, Giresun'a hizmet ederek hoş bir seda bırakmak istiyorum. Çünkü Giresun'u seviyorum. AK Parti, Türkiye'yi, kentleri inşa ediyor. Bundan Giresunumuz da faydalanmalı. Giresun, Türkiye ileri giderken geride kalmamalı. Biz bunu sağlamak için adayız." 
 
Can, Giresun Belediye Başkanı seçilmesi durumunda önceliğinin kentsel dönüşüm projeleri olacağını dile getirerek, "Giresun, kentsel dönüşüm projeleri ile ıslah edilmeli. Şayet başkan olursam birinci önceliğim bu olacak. Giresun'u yeniden inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.
 
Yılmaz Can, seçilmesi durumunda rutin belediyecilik anlayışından uzak, Giresun'a ciddi kazanımlar sağlayacak projeleri hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel