İstanbul'da, Trabzon'a büyük ilgi

İstanbul TÜYAP’ta bu yıl 16.’sı düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT 2012) Trabzon Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Trabzon İl Özel İdaresi ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) katkılarıyla oluşturulan v

İstanbul'da, Trabzon'a büyük ilgi

İstanbul TÜYAP’ta bu yıl 16.’sı düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT 2012) Trabzon Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Trabzon İl Özel İdaresi ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) katkılarıyla oluşturulan ve Trabzon’un tarihi ve doğal güzelliklerini anlatan stant büyük ilgi gördü.

Dünya genelinde düzenlenen en büyük turizm fuarları arasında yer alan EMİTT 2012 Fuarı’na Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Coşkun Kahraman, TTSO Turizm Komisyonu Başkanı Hamit İnan, Kurul Üyeleri Erkut Çelebi, Özcan İlarslan ve Tolga Avcı ve Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şube Müdürü Fuat Yılmaz katıldı.sanayi22.jpg

Fuarda Trabzon’u temsil eden ve şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini anlatan stant fuara katılanlar tarafından büyük ilgi gördü. EMITT Fuarı 12 Şubat Pazar gününe tarihine kadar açık kalacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler