İşsiz kalan genç kız çareyi...

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Ganita mevkiinde polis ekiplerine gelen ihbarda adı belli olmayan bir genç kızın kendisini denize atmak istediği bilgisi geldi. Olay yerine Taksim Polis Merkezine ait ekipler gelerek genç kızı intihard

İşsiz kalan genç kız çareyi...

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Ganita mevkiinde polis ekiplerine gelen ihbarda adı belli olmayan bir genç kızın kendisini denize atmak istediği bilgisi geldi. Olay yerine Taksim Polis Merkezine ait ekipler gelerek genç kızı intihardan vazgeçirmek için saatlerce uğraştı. Polis ekipleri güçlükle ikna ettikleri genç kızı 112 ekiplerinin de yardımıyla birlikte Trabzon Numune Hastanesine kaldırdı. Adı A.G olan ve yaşının 28 olduğu anlaşılan genç kız hastaneye getirildiğinde acı ger.çek ortaya çıktı. A.G, 13 yıldır psikolojik tedavi gördüğü ve Bir süredir de iş aradığı ve bulamadığı için intihara kalkıştığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler