İsmail Türüt'e icra takibi

18 bin TL'lik nafakasını ödemeyen İsmail Türüt'e icra takibi başlatıldı.Türk halk müziği sanatçısı İsmail Türüt'e hem boşanma, hem de 1.7 milyon liralık tazminat davası açan 18 yıllık resmi nikahlı eşi Ayşe Türüt'ün başvurusu üzerine Beykoz Aile Mahkemesi

İsmail Türüt'e icra takibi

18 bin TL'lik nafakasını ödemeyen İsmail Türüt'e icra takibi başlatıldı.

Türk halk müziği sanatçısı İsmail Türüt'e hem boşanma, hem de 1.7 milyon liralık tazminat davası açan 18 yıllık resmi nikahlı eşi Ayşe Türüt'ün başvurusu üzerine Beykoz Aile Mahkemesi, sanatçının eşi için aylık 3 bin TL, iki çocuğu için de aylık bin 500 TL olmak üzere toplam 6 bin TL nafaka ödemesine karar vermişti.

Ancak üç aydır tedbir nafakasını ödemeyen sanatçıya icra takibi başlatıldı.

Ayşe Türüt'ün avukatı Sema Türüt, "Türüt'ün nafakayı ödememesi nedeniyle davalı hakkında Beykoz İcra Müdürlüğü kanalıyla icra takibi başlatma zorunluluğu doğmuştur" açıklamasını yaptı.

Ünlü türkücünün aylık gelirinin 150 bin TL olduğunu öne süren ve resmi nikahlı eşinin 15 yıl önce evi terk ettiğini belirten Ayşe Türüt, "Bu dava, çocuklarımla birlikte verdiğimiz psikolojik savaşın sonucudur.

15 yıl boyunca çektiğim acının bedeli ödenmez. Hep sabrettim, ancak mağdur olan ben oldum. Boşanmak istediğimde de şiddete maruz kaldım.

Bu dava, ezilen, eşinden şiddet gören kadınlara örnek olacak" demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler