İsim benzerliği canından bezdirdi!

Samsun'da bir kişi aranan bir kişinin soyadı ismi, ismi de soyadı olunca sürekli gözaltına alınmaktan bıktığını belirterek dava açtı.Edinilen bilgiye göre, inşaat işçisi olan ve eşinden ayrı yaşayan 2 çocuk babası Çetin Arslan (43), 8 yıldır Arslan Çetin'

İsim benzerliği canından bezdirdi!

Samsun'da bir kişi aranan bir kişinin soyadı ismi, ismi de soyadı olunca sürekli gözaltına alınmaktan bıktığını belirterek dava açtı.

Edinilen bilgiye göre, inşaat işçisi olan ve eşinden ayrı yaşayan 2 çocuk babası Çetin Arslan (43), 8 yıldır Arslan Çetin'in yerine yaklaşık 20 kez polis tarafından gözaltına alındığını belirterek, bu yanlışlığın artık canına tak ettiğini söyledi. 

İnşaatlarda çalışarak geçimini sağladığını ifade eden Çetin Arslan, "8 yıldır kendimi aklamak için yapmadığım girişim kalmadı. Benim soyadım onun adı, onun adı benim soyadım olan bir kişi hakkında bulunan arama kararı yüzünden 2 kez İstanbul'da ve 1 kez de Kayseri'de gözaltına alınıp geceyi polis karakolunda geçirmek zorunda kaldım. Her defasında Ankara'dan gelen faks sonucu benim aranmadığım ortaya çıkınca serbest bırakıldım. Geçtiğimiz yıl 5 yaşındaki kızımı kazada kaybettim. Sıkıntım büyük. Bir de gözaltılar devam edince canıma tak etti. Mağduriyetlerim ile ilgili haksız gözaltına alındığımdan hazine aleyhine tazminat davası açtım" dedi.

Kızının öldüğü kazanın davasıyla ilgili bilgi almak üzere Samsun Adliyesi'ne gelen Çetin Arslan, adliye girişinde yapılan kimlik soruşturmasında arandığı ortaya çıkınca polis tarafından gözaltına alındı. Yapılan araştırma sonucu aranmadığı tespit edilen Çetin Arslan, serbest bırakıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler