Işıla'dan Vali Kızılcık'a plaket

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Samsun Bölge Müdürü Namık Işıla, Vali Recep Kızılcık'ı ziyaret etti.Vali Kızılcık, Işıla'yı makamında kabulü sırasında yaptığı konuşmada, yaşanılan çağın iletişim çağı olduğunu belirterek, "21. yüzyılın globalleşmesi

Işıla'dan Vali Kızılcık'a plaket

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Samsun Bölge Müdürü Namık Işıla, Vali Recep Kızılcık'ı ziyaret etti.

Vali Kızılcık, Işıla'yı makamında kabulü sırasında yaptığı konuşmada, yaşanılan çağın iletişim çağı olduğunu belirterek, "21. yüzyılın globalleşmesinde iletişimin ve teknolojinin önemi çok büyüktür. Dolayısıyla sizlerde teknolojinin ve iletişimin organizasyon kapasitesini arttırmak için kurulan sistemlerin denetiminde etkin bir görev üstlenmektesiniz.

Ayrıca görev ve yetki alanında kurulacak olan elektronik haberleşme sistemlerinin oluşturulması ve işletilmesine izin vermek gibi önemli görevleri de icra ediyorsunuz" dedi.

Bölge ve ülke adına yaptıkları ulvi görevlerden dolayı Işıla'yı tebrik eden Vali Kızılcık, başarılarının devamını diledi.

Işıla, Vali Kızılcık'a kurumun çalışmaları hakkında bilgi vererek, güvenli internet kullanımı konusunda Trabzon'da kamu personeline yönelik bilgilendirme yapabileceklerini söyledi.

Baz istasyonlarının hepsini denetim altına aldıklarını vurgulayan Işıla,

"Ölçüm değerleri, yönetmelik değerlerinin çok çok altındadır. Elektromanyetik ışınım açısından Trabzon güvenli bir şehirdir" diye konuştu.

Vali Kızılcık, ziyaretin anısına Işıla'ya gümüş telkari ile kaplanmış kahve fincanı takımı hediye etti. Işıla ise Vali Kızılcık'a, kurumun plaketini sundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel