İşçiler ve polis birbirine girdi!

 Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde 1 Ocak itibariyle işten çıkartılan işçilere destek amacıyla bugün hastane acil sevris önünde düzenlenen protesto gösterisinde olaylar çıktı.KTÜ Tıp Fakültesi Acil Servis önünde SES ve

İşçiler ve polis birbirine girdi!

 

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde 1 Ocak itibariyle işten çıkartılan işçilere destek amacıyla bugün hastane acil sevris önünde düzenlenen protesto gösterisinde olaylar çıktı.

KTÜ Tıp Fakültesi Acil Servis önünde SES ve KESK üyeleri ile işten çıkartılan bir grup taşeron işçi, KTÜ Yönetimi'ni protesto etmek için toplandı. Daha önce protestocular tarafından kurulan çadırın kaldırılması için KTÜ Özel

Güvenlik ekipleri uyarılarda bulunurken, işçileri uyarılara tepkiyle karşılık verdi. Bunun üzerine taşeron işçiler ile güvenlik ekipleri arasındaki gerginlik yaşandı. Gerginlik daha sonra iki grup arasında kavgaya dönüşürken, kavga Acil Servis önüne kadar devam etti. Acil Servis önünde kurulan büyük şemsiye Acil Servis içerisine alındı. Bu esnada olay yerinde bulunan polis ekiplernin olaya müdahale etmedikleri gözlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel