"İş yapma kültürü artırılmalı"

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, birlikte iş yapma kültürünün geliştirilmesi gerektiğini belirtti. MÜSİAD Trabzon şubesinin organize ettiği ve ASKON, TSGİAD, TGİAD, KASİAD, KARGİD, TSİAD, MÜSİAD ve TÜMSİAD başkan ve yöneticilerinin katıl

"İş yapma kültürü artırılmalı"

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, birlikte iş yapma kültürünün geliştirilmesi gerektiğini belirtti.

MÜSİAD Trabzon şubesinin organize ettiği ve ASKON, TSGİAD, TGİAD, KASİAD, KARGİD, TSİAD, MÜSİAD ve TÜMSİAD başkan ve yöneticilerinin katıldığı yemekli toplantıda konuşan Gümrükçüoğlu, güçlü bir sanayi ve ekonomi için birlikte ortak iş yapma kültürünün gelişmesi gerektiğini vurguladı. 

İş adamlarının güçlerini birleştirerek daha güçlü işlere imza atabileceklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, Trabzon'u geleceğe taşımak için yaptıkları çalışmalar hakkında sanayici ve işadamlarına bilgi verdi. Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti: 

 ''Sanayici ve iş adamları dernekleri düzenledikleri ulusal ve uluslararası organizasyonlarla bölgemizde iş hayatının gelişmesine önemli katkılar sağlıyor. Biz de Trabzon'umuza yatırım yapacak bütün iş adamlarına elimizden geldiğince destek olmaya hazırız. Sanayici ve iş adamlarımızın güçlü olması demek, istihdam demek, bölgenin gelir düzeyinin artması demektir. Ulaşım noktasındaki gelişmeler demir yoluyla tamamlanmış olacaktır. Oluşturulan tekno-kent ve çalışmalarını sürdürdüğümüz lojistik merkez için yer arayışlarımız devam etmektedir. Kentsel dönüşümler, yeni yollar ve önemli yatırımlara şehir geleceğe hazırlanmaktadır.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler