Irmağa devrilen aracın içinde ölü olarak bulunmuşlardı! Çiftin cenazeleri defnedildi

Ordu'da ırmağa devrilen araç içinde cansız olarak bulunan çiftin cenazeleri defnedildi.

Irmağa devrilen aracın içinde ölü olarak bulunmuşlardı! Çiftin cenazeleri defnedildi

Ordu'nun Kumru ilçesinde yaşanan acı bir olayın ardından, ırmağa devrilen otomobilde hayatını kaybeden Alaattin (57) ve Nuray Bükü (56) çiftinin cenazeleri, büyük bir üzüntü içinde toprağa verildi.

Çiftin cenazeleri, Kumru Devlet Hastanesi morgundan alınarak, yaşadıkları Şenyurt Mahallesi'ndeki evlerine götürüldü. Burada yapılan helallik töreninin ardından, aynı mahallede bulunan Şenyurt Helvacıoğlu Camisi'nde düzenlenen cenaze namazı ile çift, son yolculuklarına uğurlandı.

Bu hüzünlü törene, Alaattin ve Nuray Bükü'nün aileleri ve yakınlarının yanı sıra, Kumru Kaymakamı İbrahim İşleyen, Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çift, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası aile kabristanlığında yan yana defnedildi.

Alaattin ve Nuray Bükü çifti, Ünye ilçesinden Kumru'ya cenazeye gitmek için yola çıkmıştı. Yakınlarının kendilerinden haber alamaması üzerine durum polis ve jandarma ekiplerine bildirilmiş, yapılan aramalar sonucu çiftin aracının Elekçi Irmağı'na devrildiği ve içindeki cesetlerin çifte ait olduğu tespit edilmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler