Irak'ta tünel çöktü acısı Ordu'ya düştü

Irak’ın Erbil kentinde tünelin çökmesi sonucu hayatını kaybeden 3 Türk işçiden Celal Dilmen'in cenazesi, memleketi Ordu'nun Ulubey ilçesinde toprağa verildi.Dilmen'in cenazesi, karayoluyla Ulubey'in Uzunmahmut Mahallesi'ndeki evine getirildi. Burada yakın

Irak'ta tünel çöktü acısı Ordu'ya düştü

Irak’ın Erbil kentinde tünelin çökmesi sonucu hayatını kaybeden 3 Türk işçiden Celal Dilmen'in cenazesi, memleketi Ordu'nun Ulubey ilçesinde toprağa verildi.

Dilmen'in cenazesi, karayoluyla Ulubey'in Uzunmahmut Mahallesi'ndeki evine getirildi. Burada yakınları ve komşuları, Dilmen'in eşi Emine Dilmen ve çocuklarına başsağlığı diledi. Bu sırada Dilmen'in eşi ve çocuklarının gözyaşı döktüğü görüldü.

Evinin önünde helallik alınmasının ardından Dilmen'in cenazesi, bir komşusuna ait evin bahçesine getirildi. Burada ilçe müftüsü Hüseyin İspiroğlu tarafından kıldırılan namazın ardından Dilmen'in cenazesi, aynı mahalledeki aile kabristanında toprağa verildi.

Cenazeye Ulubey Kaymakamı Emrullah Temizkan, Belediye Başkanı İsa Türkcan ile Dilmen'in yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Önceki gün bir Türk firmasının yapımını üstlendiği Erbil-Selahaddin (Masif) ilçesi yolu üzerindeki Pirmam Tüneli'nde göçük meydana gelmiş, tünel duvarına monte edilen demirin çökmesi sonucu sıkışan Türk işçiler Ahmet Şahin (45) ve kardeşi Mehmet Şahin (40) ile Celal Dilmen (55) hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler