İntihara kalkışan genci polis ikna etti

Samsun'da bir saat içinde ikinci kez intihara kalkışan genci polis ikna etti.Olay, İlkadım ilçesi Anadolu Mahallesi'ndeki bir okul inşaatında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çalıştığı inşaattan dolayı 2 bin 200 lira alacağını alamadığını ileri süren

İntihara kalkışan genci polis ikna etti

Samsun'da bir saat içinde ikinci kez intihara kalkışan genci polis ikna etti.

Olay, İlkadım ilçesi Anadolu Mahallesi'ndeki bir okul inşaatında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çalıştığı inşaattan dolayı 2 bin 200 lira alacağını alamadığını ileri süren 22 yaşındaki Ü.K., önce çalıştığı okulun inşaatında ilaç içerek intihara kalkıştı. İnşaatta çalışan diğer işçiler durumu fark edip 112 Ambulans Servisi'ne ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ü.K.'ye müdahale etti. Aynı şahıs bir saat sonra bu kez okulun son katındaki pencereden kendini aşağı atmak istedi. Olay polise haber verildi.

Olay yerine yine ambulans sevk edildi. Ü.K., mesai arkadaşları ve polis tarafından ikna edildi. U.K., ifadesine başvurulmak üzerine İlyasköy Polis Merkezi'ne götürüldü. Soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler